Fejfájás paraziták. Fejfájásra panaszkodott, kész horror, amit az agyában találtak

fejfájás paraziták

Fejfájás paraziták derült 30 éves fejfájása okára: férget találtak az agyában Az 59 éves kínai férfit megműtötték, így végre fájdalom nélkül élhet.

A rókagombát nem pusztítják férgek és rovarok, ez annak köszönhető, hogy a gomba egy speciális anyagot tartalmaz a hitinmannoza-t, mely elpusztítja a petéket és a lárvákat.

Éppen kártyázott a barátaival, amikor a karja és a lába ok nélkül rángani kezdett, habzott a szája, majd el is vesztette eszméletét. Aggódó családja egy kantoni kórházba vitte, ahol epilepsziát diagnosztizáltak nála, amelyre gyógyszeres kezelés írtak fel.

Láng Szilárd - Ara Rauch: Fejfájás gyógyítása (meditáció)

Annak ellenére, hogy az elmúlt 30 évben rendszeresen szedte a gyógyszereket, továbbra is alkalmanként jelentkeztek a rohamok és az ájulás, valamint gyakran szenvedett fejfájástól.

A férfi csak a múlt hónapban tudta meg, tüneteit valójában az agyába tapadt féreg okozta.

  • A Magyarországon előforduló féregfertőzések
  • Fejfájásra panaszkodott, kész horror, amit az agyában találtak Origo
  • Bélféreg, Bélférgesség - Betegségek | Budai Egészségközpont
  • Megbetegítenek a bennünk élő paraziták
  • Féreggyógyszer 5 éves gyermekek számára
  • Fejfájásra panaszkodott, kész horror, amit az agyában találtak

Tünetei ig szórványosak voltak, fejfájás paraziták utána rendszeressé és súlyosabbá váltak, és így már nem tudott normális életet élni. Szeretett volna megszabadulni a fájdalomtól és a görcsöktől, így Zhang több orvost és kórházat keresett fel, de mindenhol fejfájás paraziták a választ kapta: epilepsziában szenved.

fejfájás paraziták tabletták mindenféle férgek nevéből

Szerencsére a guangzhoui kórház orvosai elvégeztek nála egy koponya-MR-vizsgálatot, melynek során furcsa sérüléseket találtak a férfi jobb frontális lebenyében. A vérvizsgálat pedig paraziták jelenlétét mutatta ki testében, és nem sokkal később felfedeztek az agyában egy 10 centiméteres férget.

fejfájás paraziták férgek kezelése 5 éves gyermek számára

Zhangot azonnal megműtötték, és eltávolították agyából a parazitát, amiről az orvosok elképzelni sem tudják, hogy élhetett 30 évig a férfi agyában. Yan Xueqiang, az idegsebészeti osztály főorvosa elmondta, hogy édes folyóvíz ivása vagy nem megfelelően hőkezelt hüllők, például békák és kígyók fogyasztása okozhat parazitafertőzést.

tabletták férgek Spanyolországban hogyan lehet eltávolítani férgeket egy gyógyszerről

Kiemelt kép: illusztráció, Freepik kapcsolódó.

Lehet, hogy érdekel