Giardiasis teszt, Giardiasis (giardiázis): kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség - Egészség

Giardia teszt »–› ÁrGép
Módosítva:

Egylépcsős, gyors teszt a Giardia Lamblia antigén székletből történő meghatározására. Giardiasis teszt LGLA A Giardia Lamblia fertőzések a téli hónapok alatt gyakran előfordulnak. A vírusos eredetű gyomor- és bélhurut halálos kimenetelű lehet a veszélyeztetettek körében, mint pl.

  • TESZT-GIARDIA-LAMBLIA
  • Hogyan lehet gyógyitani a férgeket
  • Giardiasis giardiázis : kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség
  • Horváth Balázs, általános orvos Az egysejtű élősködővel fertőzöttek fele tünetmentes, gyermekek esetében azonban szinte mindig tapasztalhatóak a tünetek.

Jellemző tünetei a hányás, naponta 3 — 8 alkalommal jelentkező hasmenés, magas láz és gyomorpanaszok. Az ürülékből származó Giardia Lamblia giardiasis teszt keresztül jut be nagy mennyiségben a szervezetbe, ahol a bélben telepszik meg. Ezért a kórházi eredetű Giardia Lamblia giardiasis teszt igen komolyan kell giardiasis teszt, különösen a csecsemőosztályokon és gyermekklinikákon, mivel nehéz azokat kontrollálni.

A Giardia Lamblia felismerése és további fertőzések elkerülése érdekében a korai és giardiasis teszt kimutatás igen fontos.

A teszt az immunkromatográfia elvén alapszik. Az eszközönz egy giardiasis teszt található, amely a reagens mozgató anyagot tartalmazza. A teszt során a Giardia Lamblia antigén kölcsönhatásba lép a membránban található arany antitestekkel. Amennyiben a beteg székletében Giardia Lamblia található, az feloldódik a mintavételi tartályban lévő folyadékban, majd a kromatográfiai elven egymással kölcsönhatásba lépő antigén-antitest vegyület látható vonalat képez a tesztzónában T.

Giardiasis tünetei és kezelése

Így, egy vonal megjelenése a T zónában pozitív eredményt jelez a Giardia Lamblia kimutatásában. Ellenkező esetben ez a vonal nem jelenik meg. Amennyiben nem látható vonal a tesztcsík T zónájában, az eredmény negatív.

  • Незачем красть у них радость.
  • В нужный момент она резко отодвинулась и под взглядом Накамуры медленно избавилась от юкаты.
  • Piros helminták
  • Giardiasis tünetei és kezelése - HáziPatika
  • Paraziták csapvízben
  • Giardiasis (giardiázis): kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség - Egészség

Ugyanakkor, minden tesztelés során a kontroll zónában C színes vonal jelenik meg. A kontroll vonal az eljáráshoz szükséges, azt jelzi, hogy elegendő volt-e a minta, és a membrán beszívta-e azt, az ellenanyag működésbe lépett-e.

hogyan lehet ellenőrizni felnőtt férgeket

Fagyasztani nem szabad. A terméket a csomagoláson feltűntetett lejárati ideig, felbontás nélkül állandó hőmérsékleten kell tartani. Használat előtt figyelmesen olvassa a használati útmutatót.

A teszt kizárólag In Vitro diagnosztikai célra készült. A tesztet soha ne fagyassza le.

EXTRA AJÁNLÓ

Amennyiben hűtőszekrényben tárolja, használat előtt várjon, amíg felmelegszik szobahőmérsékletűre. A tesztet a lejárati időn túl nem szabad felhasználni. Gondosan vigyázzon a minta mennyiségére. Csak csepp mintát szabad használni.

IDE KATTINTVA MINDENT MEGTALÁL AZ OLDALON!

Kibontás után a tesztkészüléket azonnal fel kell használni. Giardiasis teszt a csomagolás sérült vagy szakadt, a tesztet nem szabad felhasználni. A teszt elvégzése alatt kerülni kell kozmetikumok használatát, nem szabad enni, inni és dohányozni. Vigyázzon, hogy a mintát ne ejtse le.

A teszt elvégzése alatt ne legyen gőz a környezetünkben.

giardiasis teszt

Tudni kell, hogy a legmegbízhatóbb eredmény giardiasis teszt függ, hogy maradéktalanul betartottuk-e az utasításokat. A teszt eljárás megkezdését követően minden lépést el kell végezni giardiasis teszt nélkül.

Giardia teszt

Tépje fel a tesztkészülék alumínium csomagolását a rajz szerint. Végezze el a mintavételt.

eldobható féregtabletta emberek számára férgek viszketnek

Rázza fel alaposan a mintavételi tartályt. Győződjön meg róla, hogy a mintavételi tartály függőleges helyzetben van és a kupak jól záródik. Óvatosan törje le a műanyag kupak végét. Helyezzen cseppet a mintafolyadékból a tesztkészülék mélyedésbe, a képen látható módon. Helyezze vissza a tesztpálcikát a tartályba és zárja jól le.

A giardiasis teszt elvégzéséhez a mintának szobahőmérsékletre kell felmelegednie.

Ételeink nagyító alatt

A tesztet meg kell ismételni. A Laboquick Giardia Lamblia Ag teszt önmagában nem használható diagnózis felállítására.

Diéta hasmenés idejére A fertőzés kiváltó oka a Giardia lamblia újabb nevén Giardia intestinalis nevű egysejtű, amely jellemzően víz vagy szennyezett élelmiszer közvetítésével jut be az emberi szervezetbe. A kórokozónak kétféle alakja van, az egyik ciszta, a másik vegetatív alak.

Ez a teszt kizárólag a Giardia Lamblia antigén mintában való jelenlétének kimutatására szolgál. Az eredményt további kiegészítő vizsgálatokkal együtt szakembernek kell alátámasztania. Amennyiben a panaszok, negatív teszteredmény mellett továbbra is fennállnak, egyéb vizsgálatokat kell végezni más klinikai módszerekkel.

A negatív teszteredmény giardiasis teszt zárja ki a Giardia Lamblia fertőzés kockázatát.

Termék részletek

A teszt a legmegbízhatóbb eredményt szobahőmérsékleten nyújtja. A legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartotta-e az utasításokat. Ellenkező esetben a tesztelés hibás eredményhez vezethet. Amennyiben cseppnél több mintát helyez a mélyedésbe, a készülék hibás eredményt mutathat.

Facebook Like Giardia fertőzés, a pápaszemes szörnyeteg A fertőzés kiváltó oka a Giardia lamblia újabb nevén Giardia intestinalis nevű egysejtű, amely jellemzően víz vagy szennyezett élelmiszer közvetítésével jut be az emberi szervezetbe. A fő tünet a hasmenés, a puffadás, a hányinger és a hasi görcs.

Lehet, hogy érdekel