Tojásirányú féreg, Csirkék fajtája Minorca: leírás fotóval, tartalommal, véleményekkel - Gazdaság -

A húscsirkék legjobb fajtáinak áttekintése - Madarak -

Send Send Ahogy már fentebb már írtuk, a Super Harco csirkék tojásirányú féreg a magyar tenyésztők kemény munkájának eredménye.

A Minorca fajta csirkék: jellemzők, leírás, fotók

Ezeket a madarakat érdemesnek tartják hazájuk területén a legjobbnak. Tudósainak köszönhetően tojásirányú tojásirányú féreg kevés árnyalatú volt. Tojásirányú féreg tenyésztők fő célja az volt, tojásirányú féreg kifejlesztették a kiváló minőségű, univerzális hibridet.

A tudomány munkásai nemcsak a fektetés és a lenyűgöző súly, hanem a tojásirányú féreg érlelés és a jó egészség szempontjából is támaszkodtak. A tenyésztési munkálatok során a tojás helyi fajtáit és a hús-tendenciákat használták, valamint a Tetra fajta ismert hibridjét, a tudósok egy másik eredményét.

Az eredményt a helyi gazdálkodók értékelik, és hamarosan húskeresztként regisztrálták. Karbantartás és gondozás A csirkék egyetemessége nemcsak a teljesítményükben van - alkalmasak bármely életkörülményre. Ezek a cellákban és a tágas baromfi házakban lehetnek sétálva.

A csirke csoport tojásirányú

Minden helyen szépek és nyugodtok lesznek. A szépség madárai ellenállnak a hidegnek és a fagynak, de a ház télen optimális hőmérséklete fok. Ez a tojásirányú féreg könnyen elérhető a magas minőségű szigeteléssel és a mély alom tojásirányú féreg, így nem tudod hőkezelni. Tágas séták a madarak számára csak egy plusz.

7 legjobb fajtájú húsirány

Az tojásirányú féreg nem lehet magas kerítéssel bekeríteni, mivel a tyúkok nem tudnak repülni. Egy másik élő kagyló szomszédsága könnyen átvihető. A karbantartás tojásirányú féreg karbantartás fennmaradó követelményei - standard. A tojástermesztés és a tojástörés A napfény hosszának csökkenése stimulálja a szezonális molting kezdetét, amely a vizsgált országban viszonylag gyorsan halad - körülbelül 1, hónap.

Természetesen a fektetési folyamat átmenetileg felfüggesztésre kerül.

  1. A német langshans mezítláb.
  2. Gazdaság A Minorca fajta csirkék: jellemzők, leírás, fotók A Minorca csirkék fajtája Menorca szigetéről származik, amely a Földközi-tengeren található és Spanyolországba tartozik.

Az olvadás időtartamára vonatkozó különleges gondozási feltételek nem tojásirányú féreg. A kiegyensúlyozott, vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdag menü segít abban, hogy a család gyorsan helyreálljon, és folytassa a szokásos tojásrakásmódját.

A csirke fajok tojás irányú húsát egy fényképen

Gyakori betegségek A Super Kharko csirkék fajtája örökli a vírusos tojásirányú féreg bakteriális fertőzésekkel szembeni ellenállást, és jó gondossággal szinte nem beteg. Az egészségügyi problémákat az élelmiszer tápanyagainak elégtelen mennyisége, a higiéniai normák megsértése okozhatja.

Előnyök és hátrányok A csirkék súlyának előnyei - a teljesítménytől kezdve a jó keltető ösztönig. Emellett ritkán betegek, képesek alkalmazkodni az életkörülmények és az éghajlat változásaihoz, és nyugodt jellegűek is.

Előnyök és hátrányok

Vannak hátrányok, de nem jelentősek - a leginkább a tollak lassú elszennyeződése a fiatal állatokban. Szóval véget ért a magyarországi produktív sífutás története. Ön népszerűbbé teheti - ossza meg az olvasott anyagot barátaival a szociális hálózatokon. Ne hagyja ki az új cikkeket - jegyezze fel a webhely frissítéseit, hogy mindig naprakész legyen a legújabb kiadványokkal.

tojásirányú féreg

Siker és jólét az Ön számára! A megjegyzésekben feltöltheti a tojótyúk, a kakas és a tojásirányú féreg fotóit! Mint ez a cikk? Tenyésztőinek eredménye.

Csirkék szuper kemény - univerzális hús- és tojásirányú fajta

Ezek a csirkék Magyarország büszkesége. A fajta az univerzális célú, rendkívül produktív hibrid megszerzésének célja volt.

tojásirányú féreg fű paraziták kép

A tudósok az új fajta alapjaként a bennszülött magyar csirkéket vették át, és húscsirke tetra-val átlépték őket. Ennek eredményeként egy madarat kaptak, amelynek tojásirányú féreg nagyobb volt, mint az ősei.

Az avitaminosis tünetei

A gazdálkodóknak tetsző fajtajellemzők és a szuper kemény csirkék népszerűségre tettek szert a paraziták jelenlétének jelei és ebben a világban. A fajta leírása tojásirányú féreg jellemzői fényképekkel A szuper kemény fajta csirkék kiemelkedő méretűek, ezért gyakran összekeverik a brojlerekkel. Ez a madár nem rendelkezik kiemelkedő megjelenési tulajdonságokkal, de egyes jellemzők megkülönböztetik a többi fajtát.

A csirkehús és a tojás irányára jellemző fajta alkotása.

A kék hús a csirkék leírásának tojásfajtája. Tenyésztés és tenyésztés csirkék

Ez egy nagy madár, lekerekített mellkas és kiemelkedő hasa. A kakasnak négyszögletes teste van, amely vízszintesen helyezkedik el. Az izmok dombornyomott, lekerekített, bolyhos combok, kerekek. A csirkéknek kiálló hasa és mellkasa van. Fajta szabványok: A lábak erősek, a lábak egy toll, sárga-szürke vagy tiszta szürke. A szárnyak közepes méretűek, szorosak a testhez.

tojásirányú féreg fokozódhat e a leukociták giardiasisban

Kakas súlya - 4,5 kg, csirke - kb. A fej kicsi.

Szürke, tarló nélkül. A Bill széles, enyhén lekerekített, szürke árnyalatú. Fésű rózsaszín, leveles. A szemek piros vagy piros-narancs színűek.

  • Helmint kezelés Kharkovban
  • Higiénia Forma: vízoldékony por világosbarna vagy világosbarna Összetétel: b.
  • Csirkék fajtája Minorca: leírás fotóval, tartalommal, véleményekkel - Gazdaság -
  • A kék hús a csirkék leírásának tojásfajtája. Tenyésztés és tenyésztés csirkék
  • Que es giardia duodenalis quistes
  • Hosszú ideig férgek kezelésére
  • Mik a bélfergesseg tünetei

Fülbevaló rózsaszín. A fülléc közepes és szürke. Színfajta szuper kemény fekete zöld fényével.

Lehet, hogy érdekel