Helmint parazita

helmint parazita A szarvasmarha- szalagféreg hőmérsékleten elpusztul

A Kubrowkhoz hasonló, és tenyésztéséhez Kubrow tojásra van szükség. Beszerzés A játékosnak a Helminth Charger tenyésztéséhez szüksége van a Kubrow tenyésztés alapanyagaira Inkubátor mag, Kubrow tojásilletve mindezeken felül egy Cyst-re is, helmint parazita a következő képpen szerezhető be: Helminth -el való első találkozáskor az Űrhajó fertőzött szobájában.

Más játékosok által megfertőzve.

helmint parazita mérgező vásárlás

A Cyst a warframek nyakán bal oldalon megjelenő rózsaszín parazita. Megfertőzés után 24 órával kezd megjelenni először, és folyamatosan növekszik.

édes gyógyszerek a férgek számára gyakrabban enterobiasis fertőzés

A helmint parazita méretet a megjelenés után 6 nappal éri el. Ekkor fel lehet használni a tojásokon, illetve ekkor is lehet megszabadulni tőle újra a fertőzött szobában. Megjegyzések Egyszerre több warframe is megfertőzhető.

helmint parazita

Fontos, hogy helmint parazita a helmint parazita meggyógyítja az egyik warframet a vírustól, akkor az a konkrét warframe többé nem kaphatja el, így ha másik Helminth Chargert szeretne tenyészteni a játékos, egy másik warframet fertőzhet csak meg. A víruson kívül más módja nincs az állat beszerzésére.

Érdekességek A Ezt 10,ért meg lehet vásárolni kinézetként a boltban.

helmint parazita fergek csoportositasa

Lehet, hogy érdekel