Klininil tabletta,

Keserű narancs A keserű narancs támogatja a zsír- és a szénhidrát anyagcserét, segíti a zsírbontást. Hozzájárul a súlycsökkentéshez.

Klimin Plusz kapszula 60db

Kóladió A kóladió támogatja a súlycsökkentést, segíti a zsírégetést. Paprika kivonat Hozzájárul a súlymenedzsmenthez, támogatja a zsír és szénhidrát anyagcserét. B3-vitamin A B3-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. B6-vitamin A B6-vitamin részt vesz a klininil tabletta energiatermelő anyagcsere folyamatokban és a normál cisztein- fehérje- és glikogén anyagcserében, valamint hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.

Króm A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. Mely összetevők járulnak hozzá a súlycsökkentéshez?

2+1 változókori nyugalom csomag

Mely összetevő támogatja a normál vércukorszint fenntartását? Mely összetevő támogatja a zsír és szénhidrát anyagcserét? Szigorúan hormonmentes készítmény.

Klininil tabletta kóladió a zsírégetés támogatásával segíti a súlycsökkentést. Mit jelent a kúraszerű alkalmazás? A kúra igény szerint folytatható, megismételhető.

Lehet, hogy érdekel