Állatgyógyászati összefoglaló

Fővárosi törvényszék Budapest Markó utca Jogorvoslati lehetőség részletei: Fellebbezésre nincs lehetőség.

állatgyógyászati összefoglaló

Kinek állatgyógyászati összefoglaló címezni a felllebezést az elbíráslásra jogosult szerv : Fellebbezésre nincs lehetőség. Hová kell benyújtani a fellebbezést az elsőfokú hatóság, amely a döntést hozta : Keresetlevél beadása 30 napon belül a határozat kézhezvételétől.

A benyújtási határidő: A közigazgatási határozat bírósági felülvizsgálata iránti állatgyógyászati összefoglaló illetéke - 30 forint. A fellebbezési illeték mértéke: Amit még érdemes tudni GYIK Mikor engedélyezhető egy olyan készítmény behozatala és Magyarországon történő forgalmazása, ha van már más EU-os országban engedélye?

állatgyógyászati összefoglaló szarvasmarha szalagféreg tojás

Abban az esetben, ha igazolható a hiánypótló jellege és a kérelmezőnek van állatgyógyászati készítménykre nagykereskedelmi forgalmazási engedélye. Fontosabb fogalmak Summary of Product Characteristicsa továbbiakban: SPC; Használati utasítás: az állatgyógyászati készítményhez mellékelt, a felhasználó tájékoztatására szolgáló nyomtatvány.

Vetera-DDW-25 a Kedvencek Magazinban (2018.05.19.)

FVM rendelet 7. VM rendelet 1.

nyakorv szivféreg ellen

Felvilágosítást adunk a kormányablakokban, az okmányirodákban és a kormányhivatalok ügyfélszolgálati irodáiban intézhető ügyekkel kapcsolatban. Pontos, naprakész információkkal állatgyógyászati összefoglaló Önt a személyes ügyfélszolgálatok felkeresése előtt. Segítünk a megfelelő ügytípus megtalálásában, az állatgyógyászati összefoglaló helyszínének és időpontjának kiválasztásában, az ügyintézéshez szükséges okmányok és iratok meghatározásában.

bél pattanások tünetei helix enterobiasis egy gyermek számára

Lehet, hogy érdekel